Wednesday, May 04, 2011

fitnah itu lebih berdosa dari membunuh orang.wallahualam

penatnya..baru bangun tido..huhu..


apek...lu mau tao x?
ade orang pikir kalu bf wa dekat wa nk berkepit je kejenye
idaklah hamba..
igt xde keje lain ke..huhu
wa siap bwk blik nota2 kot..
siap wat part time.. igt ade mase ke nk datem sgt hah?
xgunalah cakap ngn org mcm tu apek..
so no wonder la acai pum boleh bengang..

*********************************************************

xsangka pulak ade yang berpikiran kolot.
dan semangnya negatif..ish2..
xperlu rasenye aku nk bengang..Alhamdulillah.
tipikal melayu#

well.. seLAKU wartawan xbergaji..
terim kasih..

*********************************************************
igt dah sedar..rupenye xsedar2..
cakap je nk blaja dari kesilapan..
tapi tidak.huhu....
Hana..berdoa semoga kesilapan lalu tidak berulang
dan pisang hanya berbuah sekali..

**********************************************************

sesungguhnya keje hari ini dibawa pada hari esok..
namun keje hari pertama pum belum siap
oh invoice
oh DO
oh PO

Dan segala formula yang ade..
untuk minggu ni..aku kena bermain dengan semuanya..

hah..aku nk cite.. aku dah DIY kotak2 untuk stationary opis aku..
hehe..kaler xlari dengan hijua muda ngn pink.pink?
kah2..mfmy dah tegur aku..suke ke kaler pink..huhu
warne asal hijau muda..tp kalu match ngn pink kan cantik tu..
trgt lak warna yang kitorang dah decide nanti..
harap2 menjadilah.InsyaAllah..Amin

p/s: doakan perkara yang baik adalah lebih bahagia dari menjadi iri hati.
Naunguzubillah.



No comments:

wahai pembaca budiman

Assalamualaikum..
terima kasih kerana sudi singgah ke laman blog qasehana.
cerita yang ada disini sekadar penulisan penulis mengisi ruang waktu dan berkongsi cerita.
dan mengumpul maklumat untuk dijadikan preview2 bacaan penulis.
jika ada terkasar bahasa dan tersilap makna tafsiran dari pembaca yang budiman..harap2 tidak tertouching lebih.
walaubagaimanapum.. sila datang lagi=)

salam..

Snag a button

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...